Kwaliteit

Een efficiënte organisatie met een constante hoge kwaliteit

Kwaliteit

40 jaar ervaring met blow moulding stelt Zuiderplastics in staat met een efficiënte organisatie een constante hoge kwaliteit te waarborgen tegen een zeer aanvaardbare kostprijs. Onze bestendige klantrelaties zien wij als bewijs voor de goede prijskwaliteitsverhouding. Het fysieke bewijs zien wij dagelijks in de goed gevulde matrijzenopslag: alleen tevreden klanten laten hun matrijs bij ons achter. Zuiderplastics is door TüV gecertificeerd voor ISO 9001, dé wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Opslag van matrijzen

Hergebruik grondstoffen

Kunststof producten zijn duurzame producten. Kunststof is gewichtbesparend, geluiddempend, onderhoudsarmslijtagevast en vergt minder energiekosten in het productieproces dan metaal. Duurzaamheid komt ook tot uitdrukking in hergebruik. Zuiderplastics maakt deels gebruik van intern gerecycled kunststof en het productieafval wordt waar mogelijk weer hergebruikt in het proces.

De technologie van extrusion blowmoulding is zeer geschikt om gerecycleerde grondstoffen in te zetten. Wij kunnen van tevoren in nauwe samenspraak met de klant en de leverancier van het recyclaat, de gewenste en te verwachten materiaaleigenschappen van het recyclaat voor een product in beeld brengen. Wij stellen alles in het werk om circulairiteit van grondstoffen een stap dichterbij te brengen.

Hergebruik van kunststof producten en productie

Wilt u weten of Zuiderplastics voor u ook een maatwerkoplossing heeft?

Laten we snel kennismaken!